Tesoman Sinisiskot ry eli TeSi on yksi Tampereen suurimmista tyttölippukunnista. Toimimme Länsi-Tampereella ja kokoontumispaikkamme eli kolomme on Tesoman kirkolla. Lippukunnan johtajisto vastaa toiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta vapaaehtoisvoimin.

Nuori ja vireä lippukuntamme perustettiin vuonna 1975, kun sisarlippukuntamme Harjusiskojen jäsenmäärä kasvoi valtavasti. Niinpä porukka päätettiin jakaa kahtia, kun kerran Tesomallekin kaivattiin partiotoimintaa. Tilat toiminnalle tarjosi tuolloin Tesoman kirkko. Harjun seurakunta toimii edelleenkin taustayhteisönämme.

Laumat ja vartiot pitävät viikoittain omia kokouksia, joissa tehdään erilaisia partiosuorituksia. Lippukuntamme monipuoliseen ja toimintaan kuuluvat olennaisesti retket ja leirit, joilla harjoittelemme partio- ja erätaitoja käytännössä. Jo nuorimmat sudenpentumme oppivat yhdessä tekemistä ja oma-aloitteisuutta sekä luonnossa pärjäämistä. Lippukunnan oman toiminnan lisäksi osallistumme innokkaasti niin Hämeen Partiopiirin kuin Suomen Partiolaistenkin järjestämiin tapahtumiin.